Propun :
-Sa dezactivam "Quote"-ul
-Dezactivam la "Jucatori Banati" "Post Reply" sau sa fie posibil acces doar de catre Grupul Admini Pistolarii.malware-site.www ;
-Topicurile de la "Esti Nou?Prezinta-te!" si "Poze / Demouri Cs cu tine.." sa fie inchise dupa 10-14 zile , Dublu Post sa fie INTERZIS ;
-Semnaturile sa fie accesibile doar membrilor care fac parte dintr-un grup (pentru asta propun crearea si grupului V.I.P.)
-Membru Skill sa fie DEZACTIVAT
-Am putea adauga "Reputatie" , fiecare membru alt comunitatii sa primeasca voturi din partea altor membrii
Ar fi super daca s-ar da rangurile dupa vechime nu dupa posturi (lucru imposibil) insa eu unul sunt sigur ca ce e scris mai sus o sa ajute !
Suntem o comunitate serioasa -> 26195 mesaje în 2684 subiecte si un server de nota 1000 cu toate conditiile indeplinite
Inainte eu si Diesel (si altii ca sa nu fiu egoist) ne puneam problema cum sa facem sa fie mai multa activitate pe forum ...
Am facut niste reguli , s-au creat sectiuni pentru posturi cu idei bine gandite insa acum eu imi pun problema ca se fac posturi fara rost !